Service & onderhoud

Bij Steuma spreken we dezelfde taal als u. Het tijdig detecteren van gassen is essentieel voor de veiligheid van uw medewerkers, evenals noodzakelijk voor de continuïteit van uw bedrijfsprocessen. Er is ons alles aan gelegen dat u kunt vertrouwen op een optimaal functionerend gasdetectiesysteem. Als het tóch gebeurt dat u ons nodig heeft, dan staan we voor u klaar. Reken daar maar op.

Als klant heeft u steeds contact met dezelfde service-engineer die uw situatie door en door kent. Is er iets aan de hand? Dan belt u rechtstreeks met uw contactpersoon. Onmiddellijk hulp nodig? Wij regelen het voor u!

Onze gasdetectieapparatuur is gemaakt om lang mee te gaan. Regelmatig preventief onderhoud draagt hieraan bij; het vermindert de kans op storingen significant. In onderling overleg plannen we van tevoren de frequentie van de onderhoudswerkzaamheden, afgestemd op uw specifieke situatie. Daarbij houden wij rekening met de actuele wet- en regelgeving en het lokaal bevoegd gezag.

Is uw gasdetectiesysteem geïnstalleerd door een andere leverancier? Geen probleem. Wij voorzien in het onderhoud van alle grote merken, waaronder Dräger, Honeywell en MSA. Bovendien leveren we reserveonderdelen direct uit voorraad. Ook voor vragen omtrent vervanging of uitbreiding kunt u bij ons terecht.