Support & advies

Minstens zo belangrijk als het kiezen van de juiste detector, is het installeren ervan binnen een bestaand of nieuw te bouwen systeem. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van gasdetectiesystemen, zowel voor industriële als commerciële toepassingen. Daarmee bieden wij niet alleen passende oplossingen, maar kunnen we ze ook succesvol implementeren.

Steuma heeft met veel van haar opdrachtgevers een duurzame relatie. Dat maakt dat onze adviseurs gedegen kennis hebben van uiteenlopende bedrijfsprocessen. Vanuit uw specifieke situatie wordt gekeken naar de bouwkundige, installatietechnische en organisatorische aspecten van gasdetectie en explosiegevaar. We brengen de risico’s in kaart, stellen vast welke maatregelen noodzakelijk zijn en geven een onderbouwd en onafhankelijk advies. De veiligheid voor uw medewerkers en de continuïteit van u bedrijfsprocessen staan daarbij altijd voorop.

Steuma adviseert ook bij de aanleg van gasdetectie in nieuwbouwprojecten. Vanaf ontwerpfase tot inbedrijfname, wij kunnen alle betrokkenen in het proces begeleiden. Van de bestekmaker, het ontwerpbureau, engineering tot aan de aannemers en installateurs.