Gespecialiseerde oplossingen voor Gas Detectie en Vloeistof Analyse

 

Steuma is een onafhankelijke ontwikkelaar en producent van hoogwaardige oplossingen voor gas detectie en vloeistof analyse. De onderneming werd opgericht in Duitsland in 1956 en verhuisde naar Nederland in 1995. Steuma is gevestigd in Breda.

 

Steuma heeft een duidelijke focus op 2 specialisaties:
> Vast opgestelde gas detectie & monitoring
> Vloeistof Analyse & monitoring (on-line meten en aanpassen van concentraties in vloeistoffen)

 

Ontwikkeling en engineering wordt uitgevoerd in samenwerking met klanten, leveranciers en geselecteerde partners in Nederland en Duitsland. Productie wordt uitgevoerd in Nederland en Duitsland.

 

Steuma start met het verzoek van de klant en gebruikt hierbij de laatste technologische ontwikkeling om tot een optimale oplossing te komen. Dit resulteert in een flexibel en innovatief Steuma. Om onze waarde propositie te ondersteunen en te versterken, biedt Steuma onderhoud en overige services.

 

Onze Standpunten


U (de klant) bent voor ons het uitgangspunt. Wij adviseren op maat en onze producten passen wij aan op basis van uw wensen en eisen. Onze organisatie kenmerkt zich door haar: korte lijnen, toegankelijkheid en snelheid van reageren.

Steuma staat voor:

> kwaliteit
> flexibiliteit
> klantgerichtheid
> specialisme

 

FHI

Steuma is lid van de FHI, fedreatie van technologiebranches.
FHI, federatie van technologiebranches, is de overkoepelende organisatie van de Nederlandse brancheorganisaties voor:

> Industriële Elektronica
> Industriële Automatisering
> Laboratorium Technologie
> Medische Technologie

 
In totaal bundelen deze brancheorganisaties ruim 700 bedrijven, leveranciers van producten en diensten voor de industrie, research & development, wetenschap en de zorgsector.